pendik escort bayan
ak

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

09.01.2018 - 22:13, Güncelleme: 09.01.2018 - 22:13
 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

- Sivasspor Kulübü Başkanı Otyakmaz, mesaj yayımladı

SİVAS (AA) - Süper Lig takımlarından Demir Grup Sivasspor'un kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Otyakmaz, mesajında, gazetecilerin birçok zorluğa göğüs gererek gecesini gündüzüne katıp, yaz-kış, sıcak-soğuk demeden canla başla çalışarak yazdıkları haberlerle kamuoyuna haber ve bilgi akışını objektif bir şekilde sağladığını, toplumu bilgilendirme görevini yerine getirdiğini belirtti. Gazeteciliğin, günümüzün en dinamik ve fedakarlık isteyen mesleklerin başında geldiğine işaret eden Otyakmaz, mesajında, "Başta Sivasımız olmak üzere tüm ülkemizde görev yapan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, bu vesileyle ebediyete intikal eden basın çalışanlarını rahmetle anıyor, görevi başında bulunanlara çalışmalarında başarı, huzur ve mutlu bir meslek hayatı diliyorum." ifadelerine yer verdi.
- Sivasspor Kulübü Başkanı Otyakmaz, mesaj yayımladı


SİVAS (AA) - Süper Lig takımlarından Demir Grup Sivasspor'un kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Otyakmaz, mesajında, gazetecilerin birçok zorluğa göğüs gererek gecesini gündüzüne katıp, yaz-kış, sıcak-soğuk demeden canla başla çalışarak yazdıkları haberlerle kamuoyuna haber ve bilgi akışını objektif bir şekilde sağladığını, toplumu bilgilendirme görevini yerine getirdiğini belirtti.

Gazeteciliğin, günümüzün en dinamik ve fedakarlık isteyen mesleklerin başında geldiğine işaret eden Otyakmaz, mesajında, "Başta Sivasımız olmak üzere tüm ülkemizde görev yapan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, bu vesileyle ebediyete intikal eden basın çalışanlarını rahmetle anıyor, görevi başında bulunanlara çalışmalarında başarı, huzur ve mutlu bir meslek hayatı diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.