pendik escort bayan
ak

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

09.01.2018 - 11:33, Güncelleme: 09.01.2018 - 11:33
 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, 10 Ocak Çalışan Gazetecileri Günü dolayısıyla gazetecilerle bir araya geldi.Bir lokantada...

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, 10 Ocak Çalışan Gazetecileri Günü dolayısıyla gazetecilerle bir araya geldi.Bir lokantada düzenlenen programda konuşan Dağdelen, gazetecilerin, 10 Ocak Çalışan Gazetecileri Günü'nü kutladı.Gazetecilik mesleğinin çok önemli olduğunu belirten Başkan Dağdelen, "Gazetecilik mesleği toplumun gözü, kulağıdır. Demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsurlarından birisi basındır. AK Parti olarak her zaman yanınızdayız. Halkın tarafsız, eksiksiz ve doğru haber akışıyla bilgilendirilmesi, demokratik ve şeffaf toplum olmanın öncelikli şartlarından biridir. 15 Temmuz hain darbe girişiminde, basınımız çok önemli bir yer almıştır. Bütün gazetecilerimizin günü kutlu olsun." diye konuştu.
KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, 10 Ocak Çalışan Gazetecileri Günü dolayısıyla gazetecilerle bir araya geldi.Bir lokantada...

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, 10 Ocak Çalışan Gazetecileri Günü dolayısıyla gazetecilerle bir araya geldi.

Bir lokantada düzenlenen programda konuşan Dağdelen, gazetecilerin, 10 Ocak Çalışan Gazetecileri Günü'nü kutladı.

Gazetecilik mesleğinin çok önemli olduğunu belirten Başkan Dağdelen, "Gazetecilik mesleği toplumun gözü, kulağıdır. Demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsurlarından birisi basındır. AK Parti olarak her zaman yanınızdayız. Halkın tarafsız, eksiksiz ve doğru haber akışıyla bilgilendirilmesi, demokratik ve şeffaf toplum olmanın öncelikli şartlarından biridir. 15 Temmuz hain darbe girişiminde, basınımız çok önemli bir yer almıştır. Bütün gazetecilerimizin günü kutlu olsun." diye konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.