pendik escort bayan
ak

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

11.01.2017 - 15:38, Güncelleme: 11.01.2017 - 15:38
 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

YOZGAT (AA) - Sorgun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Aktaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan gazetecilerle...

YOZGAT (AA) - Sorgun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Aktaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.Özel bir restoranda gerçekleşen toplantıda konuşan Aktaş, gazetecilik mesleğinin, tabiatı itibariyle zor şartları olan ve fedakarlık gerektiren en önemli mesleklerden biri olduğunu belirtti. Bu mesleği icra edenlerin en önemli görevlerinin habere en hızlı şekilde ulaşmak ve okuyucularına doğru haberi ulaştırmak olduğunu ifade eden Aktaş, şunları kyadetti: "Gazetecilerin gerek haberleri, gerekse habere katacağı yorumlarıyla yerel ve ulusal anlamda ülke idaresine sağlayacağı katkı tartışılmazdır. Bu vesile ile başta Sorgun’da hizmet veren siz değerli gazetecilerimiz olmak üzere, tüm ülkemizde görev yapan gazetecilerin 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü'nü, sizlerin aracılığıyla şahsım ve esnafım adına kutluyorum."
YOZGAT (AA) - Sorgun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Aktaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan gazetecilerle...

YOZGAT (AA) - Sorgun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Aktaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

Özel bir restoranda gerçekleşen toplantıda konuşan Aktaş, gazetecilik mesleğinin, tabiatı itibariyle zor şartları olan ve fedakarlık gerektiren en önemli mesleklerden biri olduğunu belirtti.

Bu mesleği icra edenlerin en önemli görevlerinin habere en hızlı şekilde ulaşmak ve okuyucularına doğru haberi ulaştırmak olduğunu ifade eden Aktaş, şunları kyadetti:

"Gazetecilerin gerek haberleri, gerekse habere katacağı yorumlarıyla yerel ve ulusal anlamda ülke idaresine sağlayacağı katkı tartışılmazdır. Bu vesile ile başta Sorgun’da hizmet veren siz değerli gazetecilerimiz olmak üzere, tüm ülkemizde görev yapan gazetecilerin 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü'nü, sizlerin aracılığıyla şahsım ve esnafım adına kutluyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.