pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10.01.2017 - 14:03, Güncelleme: 10.01.2017 - 14:03
 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

KONYA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Sorgun, özellikle taşrada...

KONYA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Sorgun, özellikle taşrada görev yapan gazetecilerin daha iyi şartlarda çalışması gerektiğini kaydetti.Gazetecilerin yaptığı onurlu ve zor işin maddi ve manevi anlamda takdir edilmesi gerektiğine yürekten inandığını belirten Sorgun, "Kendini gazeteciliğe adamış bu onurlu mesleğin bütün gerçek temsilcilerine meslek hayatlarında başarılar, sosyal hayatlarında sağlık ve mutluluklar diliyorum. Bu vesile ile tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum." ifadelerini kullandı.
KONYA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Sorgun, özellikle taşrada...

KONYA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Sorgun, özellikle taşrada görev yapan gazetecilerin daha iyi şartlarda çalışması gerektiğini kaydetti.

Gazetecilerin yaptığı onurlu ve zor işin maddi ve manevi anlamda takdir edilmesi gerektiğine yürekten inandığını belirten Sorgun, "Kendini gazeteciliğe adamış bu onurlu mesleğin bütün gerçek temsilcilerine meslek hayatlarında başarılar, sosyal hayatlarında sağlık ve mutluluklar diliyorum. Bu vesile ile tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.