pendik escort bayan
ak

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

09.01.2017 - 16:38, Güncelleme: 09.01.2017 - 16:38
 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Aydın, mesajında, gazeteciliğin geçmişten...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Aydın, mesajında, gazeteciliğin geçmişten günümüze önemli bir gelişme gösterdiğini, yazılı ve görsel boyutunun yanı sıra sosyal ortamda da etkinliğini her geçen gün arttırdığını belirtti. Basının gösterdiği gelişmede, şüphesiz en büyük payın, görevini fedakarca sahada yapan basın çalışanlarına ait olduğunu aktaran Aydın, "Türkiye'nin demokratik, şeffaf ve hür bir ülke olarak ilerlemesinde vazgeçilmez unsurlardan biri de özgür ve tarafsız basındır." ifadesini kullandı.Aydın, gazetecilerin zor şartlar altında görevlerini fedakarca yerine getirdiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:"Basın özgürlüğünün korunması kadar önemli bir başka husus ise bu özgürlüğün istismar edilmemesi yanında, doğru haber verme, tarafsızlık, özel hayata saygı, toplumun ve bireylerin hakkını gözetme gibi ilkelerin üstün tutulmasıdır. Türk basınının bu anlayışla daima sorumluluklarının bilinciyle hareket edeceğine, ülkemizin demokrasi, hukuk devleti ve insan hakları konusunda en ileri standartlara ulaşması çabalarına katkılarını sürdüreceğine inanıyorum." Sivas basınının çalışanlarının günlerini kutladığını ve özellikle 15 Temmuz sürecindeki yoğun çalışmalarından, vatanının ve milletinin yanında yer almalarından dolayı teşekkür ettiğini ifade eden Aydın, başta şehit gazeteci İsmail Güneş olmak üzere, tüm şehit gazetecileri ve şehitleri bu vesileyle bir kez daha rahmetle andığını dile getirdi.
SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Aydın, mesajında, gazeteciliğin geçmişten...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Aydın, mesajında, gazeteciliğin geçmişten günümüze önemli bir gelişme gösterdiğini, yazılı ve görsel boyutunun yanı sıra sosyal ortamda da etkinliğini her geçen gün arttırdığını belirtti.

Basının gösterdiği gelişmede, şüphesiz en büyük payın, görevini fedakarca sahada yapan basın çalışanlarına ait olduğunu aktaran Aydın, "Türkiye'nin demokratik, şeffaf ve hür bir ülke olarak ilerlemesinde vazgeçilmez unsurlardan biri de özgür ve tarafsız basındır." ifadesini kullandı.

Aydın, gazetecilerin zor şartlar altında görevlerini fedakarca yerine getirdiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Basın özgürlüğünün korunması kadar önemli bir başka husus ise bu özgürlüğün istismar edilmemesi yanında, doğru haber verme, tarafsızlık, özel hayata saygı, toplumun ve bireylerin hakkını gözetme gibi ilkelerin üstün tutulmasıdır. Türk basınının bu anlayışla daima sorumluluklarının bilinciyle hareket edeceğine, ülkemizin demokrasi, hukuk devleti ve insan hakları konusunda en ileri standartlara ulaşması çabalarına katkılarını sürdüreceğine inanıyorum."

Sivas basınının çalışanlarının günlerini kutladığını ve özellikle 15 Temmuz sürecindeki yoğun çalışmalarından, vatanının ve milletinin yanında yer almalarından dolayı teşekkür ettiğini ifade eden Aydın, başta şehit gazeteci İsmail Güneş olmak üzere, tüm şehit gazetecileri ve şehitleri bu vesileyle bir kez daha rahmetle andığını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.