pendik escort bayan
ak

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

09.01.2017 - 16:33, Güncelleme: 09.01.2017 - 16:33
 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

SİVAS (AA) - Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz ve Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, 10 Ocak Çalışan...

SİVAS (AA) - Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz ve Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Pektaş, mesajında, demokrasinin temel taşlarından olan basının, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracı olduğunu belirtti. Bu anlamda gazetecilerin kurumlarla bireyler arasında veri akışını sağlayarak demokrasinin korunması için önemli bir görev üstlendiğini aktaran Pektaş, "Kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği icra eden gazeteci arkadaşlarımız, vatandaşın en doğal hakkı olan zamanında doğru ve eksiksiz bilgi almalarını sağlayarak milletin vicdanına ses olmaktadır." ifadesini kullandı. Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz ise gazeteciliğin, fedakarlık isteyen, şartları ağır olan önemli bir meslek olduğunu vurguladı. Oğuz, temel işlevi insanlara bilgi akışını sağlamak ve toplumsal olaylara ayna tutmak olan medyanın, demokrasilerin vazgeçilmez unsuru olduğunu aktararak, "İletişim, teknoloji ve buna bağlı olarak etkileşim sürecinin belirleyici olduğu günümüzde gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir." açıklamasında bulundu. Oğuz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ederek, basın mensuplarına iş hayatlarında başarı diledi. - Suşehri Belediye Başkanı Yüksel'in mesajıSuşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel de mesajında, mesai kavramı gözetmeksizin kamuoyunu doğru bilgilendirmek için haber peşinde koşan gazetecilerin zor şartlarda toplumu aydınlatırken, diğer taraftan da vatandaşların talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirdiğini ifade etti. Demokrasinin işleyişinde ve gelişmesinde önemli rol üstlenen basının, bu özelliğiyle demokrasilerin vazgeçilmez bir parçası olduğunu belirten Yüksel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.
SİVAS (AA) - Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz ve Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, 10 Ocak Çalışan...

SİVAS (AA) - Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz ve Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Pektaş, mesajında, demokrasinin temel taşlarından olan basının, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracı olduğunu belirtti.

Bu anlamda gazetecilerin kurumlarla bireyler arasında veri akışını sağlayarak demokrasinin korunması için önemli bir görev üstlendiğini aktaran Pektaş, "Kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği icra eden gazeteci arkadaşlarımız, vatandaşın en doğal hakkı olan zamanında doğru ve eksiksiz bilgi almalarını sağlayarak milletin vicdanına ses olmaktadır." ifadesini kullandı.

Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz ise gazeteciliğin, fedakarlık isteyen, şartları ağır olan önemli bir meslek olduğunu vurguladı.

Oğuz, temel işlevi insanlara bilgi akışını sağlamak ve toplumsal olaylara ayna tutmak olan medyanın, demokrasilerin vazgeçilmez unsuru olduğunu aktararak, "İletişim, teknoloji ve buna bağlı olarak etkileşim sürecinin belirleyici olduğu günümüzde gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir." açıklamasında bulundu.

Oğuz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ederek, basın mensuplarına iş hayatlarında başarı diledi.

- Suşehri Belediye Başkanı Yüksel'in mesajı

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel de mesajında, mesai kavramı gözetmeksizin kamuoyunu doğru bilgilendirmek için haber peşinde koşan gazetecilerin zor şartlarda toplumu aydınlatırken, diğer taraftan da vatandaşların talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirdiğini ifade etti.

Demokrasinin işleyişinde ve gelişmesinde önemli rol üstlenen basının, bu özelliğiyle demokrasilerin vazgeçilmez bir parçası olduğunu belirten Yüksel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.