pendik escort bayan
ak

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

09.01.2017 - 14:13, Güncelleme: 09.01.2017 - 14:13
 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

SİVAS (AA) - Sivas Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy ve AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı....

SİVAS (AA) - Sivas Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy ve AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Altınsoy, mesajında, demokrasileri güçlendiren ve geliştiren en etkin unsurlardan birinin meslek ahlakına ve tarafsızlık ilkesine riayet eden bir basının varlığı olduğunu belirtti. 15 Temmuz'da yaşanan hain darbe girişiminin önlenmesinde, halkın hızlı bir şekilde darbeye karşı koymak için organize olmasında, dolayısıyla demokrasinin korunmasında basının öneminin bir kez daha anlaşıldığını aktaran Altınsoy, "Kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru ve tarafsız haber verilmesi, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değer ve ilkelerle toplumumuzun problemlerine yapıcı ve sağduyulu bir tavırla yaklaşılması önem arz etmektedir. Bunun için medya gücünün sorumluluk bilinci ile etkin kullanılması elzemdir." ifadesini kullandı. Altınsoy, bu önemli görevi, her türlü şartlarda, gecesi gündüzü demeden ve mesai mefhumu gözetmeden, canları pahasına yerine getiren gazetecilerin günlerini kutladı.  - Ziya Şahin'in mesajı             AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin de mesajında, basının çok önemli bir unsur olduğunu vurguladı.Basın mensuplarına çalışma hayatlarında başarı dileyen Şahin, şunları kaydetti: "Demokratik rejimlerin vazgeçilmez unsuru olan basını, her zaman haber alma hakkının bir göstergesi olarak görmekteyiz. Basınla beraber Türkiye gelişecektir, dünyaya ayak uyduracaktır, dünyada ki bilgilerden gelişmelerden haberdar olacaktır. Onun için bir kez daha çalışan gazeteciler gününü kutluyor 2017 yılının çalışan gazeteciler için kazasız belasız iyi bir yıl olmasını diliyorum."
SİVAS (AA) - Sivas Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy ve AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı....

SİVAS (AA) - Sivas Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy ve AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Altınsoy, mesajında, demokrasileri güçlendiren ve geliştiren en etkin unsurlardan birinin meslek ahlakına ve tarafsızlık ilkesine riayet eden bir basının varlığı olduğunu belirtti.

15 Temmuz'da yaşanan hain darbe girişiminin önlenmesinde, halkın hızlı bir şekilde darbeye karşı koymak için organize olmasında, dolayısıyla demokrasinin korunmasında basının öneminin bir kez daha anlaşıldığını aktaran Altınsoy, "Kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru ve tarafsız haber verilmesi, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değer ve ilkelerle toplumumuzun problemlerine yapıcı ve sağduyulu bir tavırla yaklaşılması önem arz etmektedir. Bunun için medya gücünün sorumluluk bilinci ile etkin kullanılması elzemdir." ifadesini kullandı.

Altınsoy, bu önemli görevi, her türlü şartlarda, gecesi gündüzü demeden ve mesai mefhumu gözetmeden, canları pahasına yerine getiren gazetecilerin günlerini kutladı.

 - Ziya Şahin'in mesajı            

AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin de mesajında, basının çok önemli bir unsur olduğunu vurguladı.

Basın mensuplarına çalışma hayatlarında başarı dileyen Şahin, şunları kaydetti:

"Demokratik rejimlerin vazgeçilmez unsuru olan basını, her zaman haber alma hakkının bir göstergesi olarak görmekteyiz. Basınla beraber Türkiye gelişecektir, dünyaya ayak uyduracaktır, dünyada ki bilgilerden gelişmelerden haberdar olacaktır. Onun için bir kez daha çalışan gazeteciler gününü kutluyor 2017 yılının çalışan gazeteciler için kazasız belasız iyi bir yıl olmasını diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.