pendik escort bayan
ak

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

09.01.2017 - 13:48, Güncelleme: 09.01.2017 - 13:48
 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Ünver, ülkemizde...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Ünver, ülkemizde ve dünyada yaşanan gelişmeleri kamuoyuna hızlı, doğru, tarafsız ve objektif bir şekilde aktaran medyanın günümüzde temel bir güç haline geldiğini belirtti.Günümüzün en itibarlı meslekleri arasında değerlendirilen gazeteciliğin, hayatın her alanında yaşanılan gelişmelerle ilgili olarak kamuoyunun bilgilendirilmesinde büyük bir önem arz ettiğini dile getiren Ünver, oldukça zor ve meşakkatli bir görev üstlenen gazetecilerin ciddi fedakarlıklar içinde çalıştıklarını ifade etti.Gazetecilerin özellikle ekonomik anlamda yaşadıkları sorunların aşılmasının gerektiğine, bu mesleği yıllarca yapmış bir gazeteci olarak yürekten inandığını vurgulayan Ünver mesajında, "Yaşadığı şehrin, ilçenin, beldenin ve köylerin sorunları ile çözüm önerilerini kamuoyuna aktaran ve bu şekilde de toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir zeminde işlerliğinin sağlanmasına yardımcı olan gazetecilerimizin, yorum ve görüşlerinin de biz idareciler olarak çalışmalarımıza katkılar sağladığına inanıyorum. Bu düşüncelerle tüm gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum." ifadelerine yer verdi.- NGC Başkanı Ekici'den kutlama mesajıNevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Denetim Kurulu Üyesi Bayram Ekici de yayınladığı mesajında meslektaşlarının gününü kutladı.Gazetecilerin, görevlerini takdire şayan bir şekilde yerine getirdiğini belirten Ekici, kamuoyunu bilgilendirme görevini yürüten basın mensuplarının, toplumu düşünmeye, araştırmaya ve doğru sonuçlara ulaşmaya yönlendiren etkili araçlardan biri olduğunu kaydetti.Ekici, "Gazeteciler kamuoyunu aydınlatmak için her türlü olumsuzluğa rağmen büyük bir özveriyle toplumun haber alma özgürlüğü adına görevlerini yerine getiren meslektaşlarımızı takdir etmemek mümkün değil. Bu duygu ve düşüncelerle tüm meslektaşlarımın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum." diye konuştu. - Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti etkinlik yapmama kararı aldıKapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Koca ise son dönemde yaşanan terör olayları nedeniyle Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu olarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde etkinlik yapmama kararı aldıklarını belirtti.Yazılı açıklama yapan Koca, "15 Temmuz gecesi başarılı bir sınav veren Türk medyası terör olaylarının yaşandığı dönemlerde hassaslığını göstererek, 'söz konusu vatansa gerisi teferruattır' sözüne uygun tavır sergiledi. Cemiyetimiz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde herhangi bir etkinlik veya eğlence programı yapmama kararı aldı." dedi.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Ünver, ülkemizde...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Ünver, ülkemizde ve dünyada yaşanan gelişmeleri kamuoyuna hızlı, doğru, tarafsız ve objektif bir şekilde aktaran medyanın günümüzde temel bir güç haline geldiğini belirtti.

Günümüzün en itibarlı meslekleri arasında değerlendirilen gazeteciliğin, hayatın her alanında yaşanılan gelişmelerle ilgili olarak kamuoyunun bilgilendirilmesinde büyük bir önem arz ettiğini dile getiren Ünver, oldukça zor ve meşakkatli bir görev üstlenen gazetecilerin ciddi fedakarlıklar içinde çalıştıklarını ifade etti.

Gazetecilerin özellikle ekonomik anlamda yaşadıkları sorunların aşılmasının gerektiğine, bu mesleği yıllarca yapmış bir gazeteci olarak yürekten inandığını vurgulayan Ünver mesajında, "Yaşadığı şehrin, ilçenin, beldenin ve köylerin sorunları ile çözüm önerilerini kamuoyuna aktaran ve bu şekilde de toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir zeminde işlerliğinin sağlanmasına yardımcı olan gazetecilerimizin, yorum ve görüşlerinin de biz idareciler olarak çalışmalarımıza katkılar sağladığına inanıyorum. Bu düşüncelerle tüm gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum." ifadelerine yer verdi.


- NGC Başkanı Ekici'den kutlama mesajı

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Denetim Kurulu Üyesi Bayram Ekici de yayınladığı mesajında meslektaşlarının gününü kutladı.

Gazetecilerin, görevlerini takdire şayan bir şekilde yerine getirdiğini belirten Ekici, kamuoyunu bilgilendirme görevini yürüten basın mensuplarının, toplumu düşünmeye, araştırmaya ve doğru sonuçlara ulaşmaya yönlendiren etkili araçlardan biri olduğunu kaydetti.

Ekici, "Gazeteciler kamuoyunu aydınlatmak için her türlü olumsuzluğa rağmen büyük bir özveriyle toplumun haber alma özgürlüğü adına görevlerini yerine getiren meslektaşlarımızı takdir etmemek mümkün değil. Bu duygu ve düşüncelerle tüm meslektaşlarımın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum." diye konuştu.


- Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti etkinlik yapmama kararı aldı

Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Koca ise son dönemde yaşanan terör olayları nedeniyle Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu olarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde etkinlik yapmama kararı aldıklarını belirtti.

Yazılı açıklama yapan Koca, "15 Temmuz gecesi başarılı bir sınav veren Türk medyası terör olaylarının yaşandığı dönemlerde hassaslığını göstererek, 'söz konusu vatansa gerisi teferruattır' sözüne uygun tavır sergiledi. Cemiyetimiz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde herhangi bir etkinlik veya eğlence programı yapmama kararı aldı." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.