pendik escort bayan
ak

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

09.01.2017 - 13:03, Güncelleme: 09.01.2017 - 13:03
 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Belediyeden yapılan yazılı...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çelik, basının kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi ve aydınlatılmasında üstlendiği rolle demokrasinin vazgeçilmez bir parçası olduğunu belirtti.Gazetecilerin yapmış oldukları pek çok görevin yanı sıra yöneticilerle halk arasında köprü vazifesi gördüklerini vurgulayan Çelik, mesajların kamuoyuna sağlıklı iletilmesi halinde nasıl bir gücün ortaya çıkacağının en önemli göstergesinin 15 Temmuz süreci olduğunu kaydetti.15 Temmuz'da gazetecilerin vatanı ve milletinden yana tavır koyduğuna dikkati çeken Çelik, şunları kaydetti:"Milli iradeden, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünden yana taraf olan medya kuruluşlarımız Sayın Cumhurbaşkanımızın mesajlarını halka ulaştırarak kamuoyu oluşmasına katkıda bulunmuş ve hain kalkışmanın önlenmesinde önemli bir rol üstlenmişlerdir. Kayseri'deki gazetecilerimiz de bu süreçte milletten yana tavır koyarak takdire şayan bir vazife icra etmişlerdir. Meslek ahlakını üstün tutan, ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliğinden yana tavır koyan gazetecilerimiz bu ülke için bir şanstır. Bilinmelidir ki basının şehrimizde ve ülkemizde yaşananlara karşı koyacağı tavır toplumsal gelişimimizin çok daha sağlıklı olmasını sağlayacaktır. Bu anlamda gazeteciler büyük bir sorumluluk üstlenmektedir. İnanıyorum ki, zor şartlara rağmen özveriyle görev yapan gazetecilerimiz bu sorumluluklarını tarafsız ve iyi niyetle yapmaya devam edeceklerdir. Bu duygu ve düşüncelerle gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü içtenlikle kutluyor, kendilerine ve ailelerine sağlık ve huzur diliyorum."
KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Belediyeden yapılan yazılı...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çelik, basının kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi ve aydınlatılmasında üstlendiği rolle demokrasinin vazgeçilmez bir parçası olduğunu belirtti.

Gazetecilerin yapmış oldukları pek çok görevin yanı sıra yöneticilerle halk arasında köprü vazifesi gördüklerini vurgulayan Çelik, mesajların kamuoyuna sağlıklı iletilmesi halinde nasıl bir gücün ortaya çıkacağının en önemli göstergesinin 15 Temmuz süreci olduğunu kaydetti.

15 Temmuz'da gazetecilerin vatanı ve milletinden yana tavır koyduğuna dikkati çeken Çelik, şunları kaydetti:

"Milli iradeden, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünden yana taraf olan medya kuruluşlarımız Sayın Cumhurbaşkanımızın mesajlarını halka ulaştırarak kamuoyu oluşmasına katkıda bulunmuş ve hain kalkışmanın önlenmesinde önemli bir rol üstlenmişlerdir. Kayseri'deki gazetecilerimiz de bu süreçte milletten yana tavır koyarak takdire şayan bir vazife icra etmişlerdir. Meslek ahlakını üstün tutan, ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliğinden yana tavır koyan gazetecilerimiz bu ülke için bir şanstır. Bilinmelidir ki basının şehrimizde ve ülkemizde yaşananlara karşı koyacağı tavır toplumsal gelişimimizin çok daha sağlıklı olmasını sağlayacaktır. Bu anlamda gazeteciler büyük bir sorumluluk üstlenmektedir. İnanıyorum ki, zor şartlara rağmen özveriyle görev yapan gazetecilerimiz bu sorumluluklarını tarafsız ve iyi niyetle yapmaya devam edeceklerdir. Bu duygu ve düşüncelerle gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü içtenlikle kutluyor, kendilerine ve ailelerine sağlık ve huzur diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.