pendik escort bayan
ak

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10.01.2019 - 15:33, Güncelleme: 10.01.2019 - 15:33
 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ev sahipliğinde, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) tarafından 10 Ocak Gazeteciler Günü...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ev sahipliğinde, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) tarafından 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla program düzenlendi.NEVÜ Kültür ve Kongre Merkezindeki programda konuşan Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve NGC Başkanı Bayram Ekici, gazetecilerin kamuoyuna doğru bilgileri aktarabilmek amacıyla fedakarca çalıştığını belirtti.Ekici, "Günün her saatinde haber peşinde koşan, zor şartlar altında çalışıp, sorumluluk duygusu içinde toplumu bilgilendiren, halkın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getiren basının, demokrasinin gelişmesinde çok önemli katkıları vardır. Basın mensupları, mesleklerinin gereğini yerine getirmek için yeri gelince canını ortaya koyarak görev yaparken, sorunlarının çözülmesi, hak ettikleri hayat standartlarına kavuşmaları görevlerini daha iyi yapmalarını sağlayacaktır." dedi.Program sonunda kentte görev yapan basın mensupları sahneye davet edilirken, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, günün anısına gazetecilerin fotoğrafını çekti.Etkinliğe, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Kıdemli Albay Yüksel Yiğit, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, NEVÜ Rektör yardımcıları Prof. Dr. Ertan Özensel ve Prof. Dr. Fatma Karipcin, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şaşırmaz, bazı ilçe ve belde belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, gazeteciler ve davetliler katıldı.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ev sahipliğinde, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) tarafından 10 Ocak Gazeteciler Günü...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ev sahipliğinde, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) tarafından 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla program düzenlendi.

NEVÜ Kültür ve Kongre Merkezindeki programda konuşan Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve NGC Başkanı Bayram Ekici, gazetecilerin kamuoyuna doğru bilgileri aktarabilmek amacıyla fedakarca çalıştığını belirtti.

Ekici, "Günün her saatinde haber peşinde koşan, zor şartlar altında çalışıp, sorumluluk duygusu içinde toplumu bilgilendiren, halkın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getiren basının, demokrasinin gelişmesinde çok önemli katkıları vardır. Basın mensupları, mesleklerinin gereğini yerine getirmek için yeri gelince canını ortaya koyarak görev yaparken, sorunlarının çözülmesi, hak ettikleri hayat standartlarına kavuşmaları görevlerini daha iyi yapmalarını sağlayacaktır." dedi.

Program sonunda kentte görev yapan basın mensupları sahneye davet edilirken, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, günün anısına gazetecilerin fotoğrafını çekti.

Etkinliğe, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Kıdemli Albay Yüksel Yiğit, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, NEVÜ Rektör yardımcıları Prof. Dr. Ertan Özensel ve Prof. Dr. Fatma Karipcin, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şaşırmaz, bazı ilçe ve belde belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, gazeteciler ve davetliler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.