pendik escort bayan
ak

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

09.01.2019 - 13:43, Güncelleme: 09.01.2019 - 13:43
 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolasıyla mesaj yayımladı.Vali Çakacak, mesajında, yaptığı...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolasıyla mesaj yayımladı.Vali Çakacak, mesajında, yaptığı çalışmalarla, mesleklerinin tüm zorluklarına rağmen, halkı bilgilendirmek adına zaman ve mekan mefhumu gözetmeksizin gayretle çalışmalarını sürdüren tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.Gazeteciliğin, çağın dinamik mesleklerinden biri olduğunu vurgulayan Çakacak, şunları kaydetti:"Evrensel hak ve hürriyetleri, demokratik değerleri, mesleğin gerektirdiği ahlaki kuralları göz ardı etmeden, ilkeli, sorumlu, araştırmacı ve tarafsız bir yayıncılık anlayışıyla görevini yerine getiren yerel ve ulusal basın mensupları, bu özverili çalışmalarıyla ülkemizde demokrasi kültürünün yerleşmesine ve özgürlüklerin gelişmesine büyük katkı sağlamaktadırlar. Basından beklentimiz, her zaman basın etiğine bağlı kalması, yanlış anlaşılmalara ve yanlış yönlendirmelere fırsat vermeden halkı doğru ve tarafsız bir şekilde bilgilendirmesidir. Bu, Türkiye gibi yoğun bir gündeme sahip ülkeler için hayati bir öneme sahiptir."
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolasıyla mesaj yayımladı.Vali Çakacak, mesajında, yaptığı...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolasıyla mesaj yayımladı.

Vali Çakacak, mesajında, yaptığı çalışmalarla, mesleklerinin tüm zorluklarına rağmen, halkı bilgilendirmek adına zaman ve mekan mefhumu gözetmeksizin gayretle çalışmalarını sürdüren tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Gazeteciliğin, çağın dinamik mesleklerinden biri olduğunu vurgulayan Çakacak, şunları kaydetti:

"Evrensel hak ve hürriyetleri, demokratik değerleri, mesleğin gerektirdiği ahlaki kuralları göz ardı etmeden, ilkeli, sorumlu, araştırmacı ve tarafsız bir yayıncılık anlayışıyla görevini yerine getiren yerel ve ulusal basın mensupları, bu özverili çalışmalarıyla ülkemizde demokrasi kültürünün yerleşmesine ve özgürlüklerin gelişmesine büyük katkı sağlamaktadırlar. Basından beklentimiz, her zaman basın etiğine bağlı kalması, yanlış anlaşılmalara ve yanlış yönlendirmelere fırsat vermeden halkı doğru ve tarafsız bir şekilde bilgilendirmesidir. Bu, Türkiye gibi yoğun bir gündeme sahip ülkeler için hayati bir öneme sahiptir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.