pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

08.01.2019 - 12:03, Güncelleme: 08.01.2019 - 12:03
 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

KAYSERİ (AA) - AK Parti İl Başkanlığı'nca 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentteki basın mensuplarına kahvaltı verildi.Bir otelde gerçekleştirilen...

KAYSERİ (AA) - AK Parti İl Başkanlığı'nca 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentteki basın mensuplarına kahvaltı verildi.Bir otelde gerçekleştirilen etkinlikte konuşan AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, gazetecilerin gününü kutladı.Melikgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Memduh Büyükkılıç da basının önemine değindi.Göreve gelmesi halinde gerçekleştireceği projeleri de paylaşan Büyükkılıç, gönül belediyeciliği anlayışıyla hareket edeceklerini dile getirdi.Büyükkılıç, kentte turizm, kültür, spor, eğitim, ulaşım gibi farklı alanlardaki projeleriyle ilgili bilgi verdi.Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya da basın sektörünün sorunlarını paylaştı. - Altınkaya'ya sürpriz doğum günüÖte yandan programda Cemiyet Başkanı Altınkaya'ya doğum günü sürprizi yapıldı.Altınkaya, kendisi için hazırlanan pastayı kasarak sağlıklı bir ömür diledi, doğum gününü unutmayan Büyükkılıç'a teşekkür etti.
KAYSERİ (AA) - AK Parti İl Başkanlığı'nca 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentteki basın mensuplarına kahvaltı verildi.Bir otelde gerçekleştirilen...

KAYSERİ (AA) - AK Parti İl Başkanlığı'nca 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentteki basın mensuplarına kahvaltı verildi.

Bir otelde gerçekleştirilen etkinlikte konuşan AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, gazetecilerin gününü kutladı.

Melikgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Memduh Büyükkılıç da basının önemine değindi.

Göreve gelmesi halinde gerçekleştireceği projeleri de paylaşan Büyükkılıç, gönül belediyeciliği anlayışıyla hareket edeceklerini dile getirdi.

Büyükkılıç, kentte turizm, kültür, spor, eğitim, ulaşım gibi farklı alanlardaki projeleriyle ilgili bilgi verdi.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya da basın sektörünün sorunlarını paylaştı.

- Altınkaya'ya sürpriz doğum günü

Öte yandan programda Cemiyet Başkanı Altınkaya'ya doğum günü sürprizi yapıldı.

Altınkaya, kendisi için hazırlanan pastayı kasarak sağlıklı bir ömür diledi, doğum gününü unutmayan Büyükkılıç'a teşekkür etti.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.