pendik escort bayan
ak

10 Kasım'a Doğru

09.11.2017 - 13:38, Güncelleme: 09.11.2017 - 13:38
 

10 Kasım'a Doğru

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Köksal mesajında,...

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Köksal mesajında, Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 79. yılında bir kez daha sevgi ve minnetle andıklarını belirtti.Atatürk'ün silah arkadaşlarıyla birlikte vatanı uğruna büyük mücadeleler vererek bu ülkeyi bizlere armağan ettiğini aktararak, şunları kaydetti:"Mustafa Kemal Atatürk, büyük bir komutan olarak milletimizle birlikte istiklal mücadelesini zafere ulaştırmış, barışçı kimliği, insani değerle önem vermesi ile de dünyanın saygın liderleri arasında yerini almıştır. Atatürk ve kahraman atalarımızın bizlere bırakmış olduğu değerli mirası geleceğe taşımak, büyük bedeller ödenerek kazanılan vatanımıza ve bağımsızlığımıza sahip çıkmak hepimizin görevidir. Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük lider, eşiz devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve ülkemiz için savaşan tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmet ve şükranla anıyorum."
SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Köksal mesajında,...

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Köksal mesajında, Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 79. yılında bir kez daha sevgi ve minnetle andıklarını belirtti.

Atatürk'ün silah arkadaşlarıyla birlikte vatanı uğruna büyük mücadeleler vererek bu ülkeyi bizlere armağan ettiğini aktararak, şunları kaydetti:

"Mustafa Kemal Atatürk, büyük bir komutan olarak milletimizle birlikte istiklal mücadelesini zafere ulaştırmış, barışçı kimliği, insani değerle önem vermesi ile de dünyanın saygın liderleri arasında yerini almıştır. Atatürk ve kahraman atalarımızın bizlere bırakmış olduğu değerli mirası geleceğe taşımak, büyük bedeller ödenerek kazanılan vatanımıza ve bağımsızlığımıza sahip çıkmak hepimizin görevidir.

Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük lider, eşiz devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve ülkemiz için savaşan tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmet ve şükranla anıyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.