pendik escort bayan
ak

10 Kasım'a Doğru

08.11.2017 - 15:33, Güncelleme: 08.11.2017 - 15:33
 

10 Kasım'a Doğru

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle mesaj yayımladı. Şimşek, mesajında, bağımsızlık mücadelesinin...

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle mesaj yayımladı. Şimşek, mesajında, bağımsızlık mücadelesinin önderi Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 79. yıl dönümünde saygı, minnet ve rahmetle andıklarını söyledi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün askeri yetenekleri ve devlet adamlığı vasıfları ile tüm dünyanın saygı duyduğu bir lider olduğu belirten Şimşek, şunları kaydetti: "Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 'Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır' sözüyle, Cumhuriyetimizin sonsuza kadar yaşatılması konusunda milletimize olan güven ve inancını ifade etmiş, Cumhuriyetimizin sonsuza dek yaşaması için birçok yeniliklere imza atarak gerçekleştirdiği inkılaplarıyla gelecek nesillere büyük bir miras bırakmıştır. Bugün Büyük Önder Atatürk'ün aziz hatırasını milletçe yad ederken, bize düşen en önemli görev, Atatürk'ün çizdiği yolda, gösterdiği hedefte, akıl ve bilimi rehber alarak ülkemizi aydınlık yarınlara taşımak, Türkiye Cumhuriyetini sonsuza kadar yaşatmak için var gücümüzle birlik beraberlik içerinde çalışmak, milli ve manevi değerlerimize bağlı gençler yetiştirmektir."
NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle mesaj yayımladı. Şimşek, mesajında, bağımsızlık mücadelesinin...

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Şimşek, mesajında, bağımsızlık mücadelesinin önderi Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 79. yıl dönümünde saygı, minnet ve rahmetle andıklarını söyledi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün askeri yetenekleri ve devlet adamlığı vasıfları ile tüm dünyanın saygı duyduğu bir lider olduğu belirten Şimşek, şunları kaydetti:

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 'Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır' sözüyle, Cumhuriyetimizin sonsuza kadar yaşatılması konusunda milletimize olan güven ve inancını ifade etmiş, Cumhuriyetimizin sonsuza dek yaşaması için birçok yeniliklere imza atarak gerçekleştirdiği inkılaplarıyla gelecek nesillere büyük bir miras bırakmıştır. Bugün Büyük Önder Atatürk'ün aziz hatırasını milletçe yad ederken, bize düşen en önemli görev, Atatürk'ün çizdiği yolda, gösterdiği hedefte, akıl ve bilimi rehber alarak ülkemizi aydınlık yarınlara taşımak, Türkiye Cumhuriyetini sonsuza kadar yaşatmak için var gücümüzle birlik beraberlik içerinde çalışmak, milli ve manevi değerlerimize bağlı gençler yetiştirmektir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.