pendik escort bayan
ak

10 Kasım'a Doğru

08.11.2017 - 12:38, Güncelleme: 08.11.2017 - 12:38
 

10 Kasım'a Doğru

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Gül, mesajında, Cumhuriyetin kurucusu, bağımsızlığımızın...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Gül, mesajında, Cumhuriyetin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 79. yıl dönümünde sevgi, saygı ve minnetle anıldığını ifade etti.Askeri dehasını, milletin bağımsızlık ve vatan sevgisiyle birleştirerek tarihte eşine az rastlanır bir zafere imza atan Başkomutan Atatürk'ün, yalnızca milletin değil bütün insanlığın saygısını, takdirini kazanmış bir asker ve devlet adamı olduğunu aktaran Gül,şunları kaydetti:"Ülkemizin dört bir yandan düşman işgali altında bulunduğu, bir milletin yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kaldığı bir dönemde liderlik vasfı ile Türk Milletine yol gösteren Atatürk’ün öncülüğünde Cumhuriyet rejimine geçilmiş ve akabinde uygulamaya başlanan reformlar ile ülkemizde büyük bir dönüşüm ve büyüme süreci başlamıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, kurtuluş mücadelesinin ardından kurulan yeni Türk devletinde ortaya koyduğu ilke ve devrimleri ile de ileri görüşlü bir devlet adamı olduğunu tüm dünyaya göstermiştir. Bugün ülkemiz, dünyada hak ettiği konuma ulaşmak için emin adımlarla yol alırken, birlik ve beraberliğimizin daha da pekişmesi büyük önem arz etmektedir. Bu hususta milletimiz, devletimiz tarihten gelen sorumluluklarını yerine getirmekte, ülkemizin gelişmesi, büyümesi için var gücüyle çalışmaktadır. 4 Eylül Kongresi’yle temellerinin Sivas’ta atıldığı Cumhuriyet, genç nesillerin omuzlarında kuşaktan kuşağa taşınarak ebediyete kadar korunacaktır. Gelecek nesillerin de aynı anlayışla sorumluluklarını yerine getireceğine olan inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle aramızdan ayrılışının 79. yıl dönümünde büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygı, minnet ve şükranla anıyorum."
SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Gül, mesajında, Cumhuriyetin kurucusu, bağımsızlığımızın...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Gül, mesajında, Cumhuriyetin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 79. yıl dönümünde sevgi, saygı ve minnetle anıldığını ifade etti.

Askeri dehasını, milletin bağımsızlık ve vatan sevgisiyle birleştirerek tarihte eşine az rastlanır bir zafere imza atan Başkomutan Atatürk'ün, yalnızca milletin değil bütün insanlığın saygısını, takdirini kazanmış bir asker ve devlet adamı olduğunu aktaran Gül,şunları kaydetti:

"Ülkemizin dört bir yandan düşman işgali altında bulunduğu, bir milletin yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kaldığı bir dönemde liderlik vasfı ile Türk Milletine yol gösteren Atatürk’ün öncülüğünde Cumhuriyet rejimine geçilmiş ve akabinde uygulamaya başlanan reformlar ile ülkemizde büyük bir dönüşüm ve büyüme süreci başlamıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, kurtuluş mücadelesinin ardından kurulan yeni Türk devletinde ortaya koyduğu ilke ve devrimleri ile de ileri görüşlü bir devlet adamı olduğunu tüm dünyaya göstermiştir. Bugün ülkemiz, dünyada hak ettiği konuma ulaşmak için emin adımlarla yol alırken, birlik ve beraberliğimizin daha da pekişmesi büyük önem arz etmektedir. Bu hususta milletimiz, devletimiz tarihten gelen sorumluluklarını yerine getirmekte, ülkemizin gelişmesi, büyümesi için var gücüyle çalışmaktadır. 4 Eylül Kongresi’yle temellerinin Sivas’ta atıldığı Cumhuriyet, genç nesillerin omuzlarında kuşaktan kuşağa taşınarak ebediyete kadar korunacaktır. Gelecek nesillerin de aynı anlayışla sorumluluklarını yerine getireceğine olan inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle aramızdan ayrılışının 79. yıl dönümünde büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygı, minnet ve şükranla anıyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.