pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Ve Atatürk Haftası

09.11.2016 - 11:08, Güncelleme: 09.11.2016 - 11:08
 

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Ve Atatürk Haftası

Konya Valisi Canbolat mesaj yayımladı

KONYA (AA) - Konya Valisi Yakup Canbolat, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.Canbolat mesajında, cumhuriyetin kurucusu, büyük devlet adamı ve komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 78. yılında her yıl olduğu gibi sevgi, saygı, minnet ve rahmetle andıklarını belirtti.Atatürk'ün milli mücadele dönemi ve sonrası gösterdiği üstün gayret ve fedakarlıklarla, milletin kalbinde güzide bir yer edindiğini ifade eden Canbolat, şunları kaydetti:"Gazi Mustafa Kemal Atatürk çöken bir imparatorluğun küllerinden yepyeni bir devlet oluşturmuş, siyasi ve askeri dehası, devlet adamlığı, fikirleri, başarıları ve düşünceleriyle sadece Türk tarihine değil dünya tarihine de kendini kabul ettirmiş büyük bir komutan ve liderdir. Verdiği mücadele, hür ve müstakil yaşama kararlılığındaki Türk milletini aydınlık yarınlara kavuşturan büyük bir mücadeledir. 1923'te büyük zorluk ve yokluklar içerisinde kurulan devletimiz, bugün yerli, milli ve manevi değerlerimizden aldığımız güçle günden güne büyümüş ve dünya coğrafyasındaki tüm mazlumların yegane umudu haline gelmiştir. 2023 ve 2071 hedeflerine de hızla ilerlemektedir. Türk milleti, 78 yıl önce madden aramızdan ayrılan Atatürk'ü asla unutmamıştır. Onu ebediyete kadar kalbinde, gönlünde yaşatacaktır."
Konya Valisi Canbolat mesaj yayımladı

KONYA (AA) - Konya Valisi Yakup Canbolat, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Canbolat mesajında, cumhuriyetin kurucusu, büyük devlet adamı ve komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 78. yılında her yıl olduğu gibi sevgi, saygı, minnet ve rahmetle andıklarını belirtti.

Atatürk'ün milli mücadele dönemi ve sonrası gösterdiği üstün gayret ve fedakarlıklarla, milletin kalbinde güzide bir yer edindiğini ifade eden Canbolat, şunları kaydetti:

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk çöken bir imparatorluğun küllerinden yepyeni bir devlet oluşturmuş, siyasi ve askeri dehası, devlet adamlığı, fikirleri, başarıları ve düşünceleriyle sadece Türk tarihine değil dünya tarihine de kendini kabul ettirmiş büyük bir komutan ve liderdir. Verdiği mücadele, hür ve müstakil yaşama kararlılığındaki Türk milletini aydınlık yarınlara kavuşturan büyük bir mücadeledir. 1923'te büyük zorluk ve yokluklar içerisinde kurulan devletimiz, bugün yerli, milli ve manevi değerlerimizden aldığımız güçle günden güne büyümüş ve dünya coğrafyasındaki tüm mazlumların yegane umudu haline gelmiştir. 2023 ve 2071 hedeflerine de hızla ilerlemektedir. Türk milleti, 78 yıl önce madden aramızdan ayrılan Atatürk'ü asla unutmamıştır. Onu ebediyete kadar kalbinde, gönlünde yaşatacaktır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.