pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü

09.11.2018 - 13:53, Güncelleme: 09.11.2018 - 13:53
 

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun:- "Atatürk'ün ışığı yolumuzu hep aydınlatacak"

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "Atatürk'ün ışığı yolumuzu hep aydınlatacak." değerlendirmesini yaptı. Torun, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajda, Mustafa Kemal Atatürk'e ve onun düşünce sistemine her zamankinden daha çok ihtiyaç olduğunu ifade etti. Ulusal bağımsızlığın mimarı, Cumhuriyet'in kurucusu, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 80'inci yılında büyük bir özlemle ve saygıyla anıldığını belirten Torun, şunları kaydetti:"Mustafa Kemal Atatürk, hakkında esaret ve ölüm kararı verilen Türk milletinin kurtarıcısı, uçurumun kenarında olan bir imparatorluktan laik, demokratik, çağdaş bir devlet yaratan eşsiz bir deha, dünyanın bütün hür ulusları için ilham kaynağı olan büyük bir devlet adamıdır. Türk ulusu onun bıraktığı eserin büyüklüğünün ve sağladığı kazanımların bilincindedir. Kurtarıcısını, laik ve demokratik Cumhuriyetimizin kurucusu yüce Atatürk'ü sonsuza kadar gönlünde yaşatmayı sürdürecek, onun açtığı aydınlık yolda hiç durmadan yürüyecek, ilkelerini koruyacak, devrimlerini sonsuza dek yaşatacaktır. Atatürk'ün ışığı yolumuzu hep aydınlatacaktır."
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun:- "Atatürk'ün ışığı yolumuzu hep aydınlatacak"

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "Atatürk'ün ışığı yolumuzu hep aydınlatacak." değerlendirmesini yaptı.

Torun, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajda, Mustafa Kemal Atatürk'e ve onun düşünce sistemine her zamankinden daha çok ihtiyaç olduğunu ifade etti.

Ulusal bağımsızlığın mimarı, Cumhuriyet'in kurucusu, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 80'inci yılında büyük bir özlemle ve saygıyla anıldığını belirten Torun, şunları kaydetti:

"Mustafa Kemal Atatürk, hakkında esaret ve ölüm kararı verilen Türk milletinin kurtarıcısı, uçurumun kenarında olan bir imparatorluktan laik, demokratik, çağdaş bir devlet yaratan eşsiz bir deha, dünyanın bütün hür ulusları için ilham kaynağı olan büyük bir devlet adamıdır. Türk ulusu onun bıraktığı eserin büyüklüğünün ve sağladığı kazanımların bilincindedir. Kurtarıcısını, laik ve demokratik Cumhuriyetimizin kurucusu yüce Atatürk'ü sonsuza kadar gönlünde yaşatmayı sürdürecek, onun açtığı aydınlık yolda hiç durmadan yürüyecek, ilkelerini koruyacak, devrimlerini sonsuza dek yaşatacaktır. Atatürk'ün ışığı yolumuzu hep aydınlatacaktır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.