pendik escort bayan
ak

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü

09.11.2018 - 12:28, Güncelleme: 09.11.2018 - 12:28
 

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 80. yıl dönümü dolayısıyla...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 80. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Başkan Özaltun, mesajında, Atatürk'ün ülke için yaptıkları ve fikirleri ile hala yaşadığını aktardı.Bugün ülkemizin ebediyen var olmasının en büyük mimarlarından birisi olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 80’inci yılında olduğumuzu ifade eden Özaltun, şunları kaydetti:"Atatürk, milletimiz ve vatanımız için her zaman en özel yerlerde olmaya devam edecektir. Yaşadığımız toprakların asla düşman eline bırakılamayacağını tüm dünyaya gösteren Büyük Önder Atatürk, bugün hala kalplerimizin en müstesna yerinde yer almaktadır. Kendisi iyi bir lider olmakla birlikte ülkesi için gelişim ve değişim için ilkeleri ile gelecek nesillere de örnek bir Türkiye bırakmıştır. Ülkemizin en büyük kazanımlarından birisi ise şüphesiz cumhuriyet olmuştur. Ayrıca bu vatan topraklarının düşman eline bırakılmayacağı ve Anadolu'nun bir Türk yurdu kalacağı onun önderliğinde verilen mücadele ile tescillenmiştir. Atatürk'ün açtığı yolda onun düşünceleri ile vatanımız nice asırlar daha yaşayacak ve durmadan ilerleyecektir. Bizler de bugün onun düşünceleri ile ülkemizin lider ülkeler arasında yerini alması için durmaksızın hep birlikte çalışmaktayız. Her ne kadar aramızda olmasa da aslında onun aramızda olduğunu ve fikirleri ile yaşadığını biliyoruz. Bu düşünceler ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikal edişinin 80. yıl dönümünde saygıyla, minnetle ve şükranla anıyoruz."
KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 80. yıl dönümü dolayısıyla...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 80. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Özaltun, mesajında, Atatürk'ün ülke için yaptıkları ve fikirleri ile hala yaşadığını aktardı.

Bugün ülkemizin ebediyen var olmasının en büyük mimarlarından birisi olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 80’inci yılında olduğumuzu ifade eden Özaltun, şunları kaydetti:

"Atatürk, milletimiz ve vatanımız için her zaman en özel yerlerde olmaya devam edecektir. Yaşadığımız toprakların asla düşman eline bırakılamayacağını tüm dünyaya gösteren Büyük Önder Atatürk, bugün hala kalplerimizin en müstesna yerinde yer almaktadır. Kendisi iyi bir lider olmakla birlikte ülkesi için gelişim ve değişim için ilkeleri ile gelecek nesillere de örnek bir Türkiye bırakmıştır. Ülkemizin en büyük kazanımlarından birisi ise şüphesiz cumhuriyet olmuştur. Ayrıca bu vatan topraklarının düşman eline bırakılmayacağı ve Anadolu'nun bir Türk yurdu kalacağı onun önderliğinde verilen mücadele ile tescillenmiştir. Atatürk'ün açtığı yolda onun düşünceleri ile vatanımız nice asırlar daha yaşayacak ve durmadan ilerleyecektir. Bizler de bugün onun düşünceleri ile ülkemizin lider ülkeler arasında yerini alması için durmaksızın hep birlikte çalışmaktayız. Her ne kadar aramızda olmasa da aslında onun aramızda olduğunu ve fikirleri ile yaşadığını biliyoruz. Bu düşünceler ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikal edişinin 80. yıl dönümünde saygıyla, minnetle ve şükranla anıyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.