pendik escort bayan
ak

10. Geleneksel Kapadokya Kadın Buluşması

11.03.2017 - 17:38, Güncelleme: 11.03.2017 - 17:38
 

10. Geleneksel Kapadokya Kadın Buluşması

NEVŞEHİR (AA) - Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği'nin (SGDD), 10. Geleneksel Kapadokya Kadın Buluşması bu yıl Avanos'da yapıldı.Dernek...

NEVŞEHİR (AA) - Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği'nin (SGDD), 10. Geleneksel Kapadokya Kadın Buluşması bu yıl Avanos'da yapıldı.Dernek tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliklerde her yıl farklı şehirlerden farklı etnik kökenlere sahip binden fazla sığınmacı ve mülteci kadın bir araya geliyor.Bu yıl Avanos ilçesinde Belediyeye ait amfi tiyatroda gerçekleştirilen etkinliğe sığınmacı ve mülteci kadınlar çocuklarıyla geldi. Etkinlikte dil, din, ırk farkı gözetmeksizin bütün kadınların kaynaşması ve sosyalleşmesi amaçlanıyor. Amfi tiyatroda dernek tarafından dağıtılan kumanyalar ile öğle yemeği yiyen kadınlar daha sonra çeşitli etniklerle eğlendi.Program kapsamında kadınlar, Hayal Vadisi, Ürgüp Üç Güzeller, Güvercinlik Vadisi, Uçhisar Kalesi, Çavuşin Harabeleri ve Paşa Bağları'nı gezdi.
NEVŞEHİR (AA) - Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği'nin (SGDD), 10. Geleneksel Kapadokya Kadın Buluşması bu yıl Avanos'da yapıldı.Dernek...

NEVŞEHİR (AA) - Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği'nin (SGDD), 10. Geleneksel Kapadokya Kadın Buluşması bu yıl Avanos'da yapıldı.

Dernek tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliklerde her yıl farklı şehirlerden farklı etnik kökenlere sahip binden fazla sığınmacı ve mülteci kadın bir araya geliyor.

Bu yıl Avanos ilçesinde Belediyeye ait amfi tiyatroda gerçekleştirilen etkinliğe sığınmacı ve mülteci kadınlar çocuklarıyla geldi.

Etkinlikte dil, din, ırk farkı gözetmeksizin bütün kadınların kaynaşması ve sosyalleşmesi amaçlanıyor.

Amfi tiyatroda dernek tarafından dağıtılan kumanyalar ile öğle yemeği yiyen kadınlar daha sonra çeşitli etniklerle eğlendi.

Program kapsamında kadınlar, Hayal Vadisi, Ürgüp Üç Güzeller, Güvercinlik Vadisi, Uçhisar Kalesi, Çavuşin Harabeleri ve Paşa Bağları'nı gezdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.