pendik escort bayan
ak

10 bin kişilik yurt, protokolle KYK'ya devredildi

Siyaset 22.11.2018 - 15:43, Güncelleme: 22.11.2018 - 15:43
 

10 bin kişilik yurt, protokolle KYK'ya devredildi

SİVAS'ta İl Özel İdaresi tarafından iş ve işlemleri yapılarak öğrencilerin hizmetine sunulan 10 bin kapasiteli yükseköğrenim yurdu yapılan protokolle...

SİVAS'ta İl Özel İdaresi tarafından iş ve işlemleri yapılarak öğrencilerin hizmetine sunulan 10 bin kapasiteli yükseköğrenim yurdu yapılan protokolle Kredi ve Yurtlar Kurumuna devredildi.Valilikte yapılan protokol töreninde konuşan Vali Salih Ayhan, güzel bir hizmetin nihai kısmına geldiklerini hatırlatarak, "Yaklaşık 2,5 yıl önce başlayan projelendirilme süreci ve kısa süren inşaat çalışmaları sonucu yurt bloklarımız nihai noktaya getirildi ve bugünde devir işlemlerini gerçekleştiriyoruz. 19 Kasım itibariyle ülkemizin tek seferde yapılan en büyük yurdunun KYK ile yapılan protokol sonucu devrini gerçekleştiriyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesindeki KYK Genel Müdürlüğümüz çok şeffaf ve yapıcı bir süreç yönettiler. Bundan dolayı Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, KYK yetkililerimize çok teşekkür ediyoruz. Sivas İl Özel İdaresi ise geliştirdiğimiz kurumsal kapasite ile büyük bir projenin üstesinden geldiler" dedi.Türkiye'de tek seferde yapılan ve 169 bin 502 metrekare inşaat alanına sahip olan yurtların, öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamada uzun yıllar hizmet edeceğini ifade eden Ayhan, "Sivas yurt konusunda iyi bir noktaya gelmiş oldu. Yurtlar konforlu ve ihtiyaca en iyi şekilde hizmet verebilecek şekilde yapıldı. Yapılan bu çalışma özel sektörün önünü kapatan bir anlayış değil, hatta ve hatta özel sektörün önünü açan, onlara vizyon koyan bir proje oldu. Kredi ve Yurtlar Kurumumuzun değerli başkanı şunu ifade etti; "Özel sektör kurumsal kapasitesini artırıp modern çağın gerektirdiği şekilde yurt yaptığında biz her zaman varız. Yeter ki öğrencimiz olsun yeter ki bu nitelikte ki yurtlar hayata geçsin. Biz her hal ve şartta bunları destekliyoruz" ifadelerini kullandı" diye konuştu.KYK İnşaat Emlak Daire Başkanı Erkan Ünaloğlu ise Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nden mezun olduğunu ifade ederek, "Okuluma, bulunduğum yere sayın valimizin desteği ile böyle bir yurt kazandırmaktan dolayı çok mutluyum. Sivas Valiliği İl Özel İdaresi gerçekten başka illerde örneği görülmemiş şekilde bir çalışma yürüttü. Bugün itibariyle de bu yurdu kurumum adına teslim almaktan dolayı çok mutluyum. İyi ki Sivaslıyım iyi ki siz bize böyle bir yurt kazandırdınız. Bu yurdun o bölgeyi daha da canlandıracağını düşünüyorum. Hızlı trenle birlikte de 10 bin kişilik yurdumuzu ve üniversitemizi hızlı bir şekilde büyüteceğini düşünüyorum" dedi.Konuşmaların ardından protokoller imzalanarak yurtlar KYK Genel Müdürlüğüne devredildi.FOTOĞRAFLI
SİVAS'ta İl Özel İdaresi tarafından iş ve işlemleri yapılarak öğrencilerin hizmetine sunulan 10 bin kapasiteli yükseköğrenim yurdu yapılan protokolle...

SİVAS'ta İl Özel İdaresi tarafından iş ve işlemleri yapılarak öğrencilerin hizmetine sunulan 10 bin kapasiteli yükseköğrenim yurdu yapılan protokolle Kredi ve Yurtlar Kurumuna devredildi.

Valilikte yapılan protokol töreninde konuşan Vali Salih Ayhan, güzel bir hizmetin nihai kısmına geldiklerini hatırlatarak, "Yaklaşık 2,5 yıl önce başlayan projelendirilme süreci ve kısa süren inşaat çalışmaları sonucu yurt bloklarımız nihai noktaya getirildi ve bugünde devir işlemlerini gerçekleştiriyoruz. 19 Kasım itibariyle ülkemizin tek seferde yapılan en büyük yurdunun KYK ile yapılan protokol sonucu devrini gerçekleştiriyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesindeki KYK Genel Müdürlüğümüz çok şeffaf ve yapıcı bir süreç yönettiler. Bundan dolayı Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, KYK yetkililerimize çok teşekkür ediyoruz. Sivas İl Özel İdaresi ise geliştirdiğimiz kurumsal kapasite ile büyük bir projenin üstesinden geldiler" dedi.

Türkiye'de tek seferde yapılan ve 169 bin 502 metrekare inşaat alanına sahip olan yurtların, öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamada uzun yıllar hizmet edeceğini ifade eden Ayhan, "Sivas yurt konusunda iyi bir noktaya gelmiş oldu. Yurtlar konforlu ve ihtiyaca en iyi şekilde hizmet verebilecek şekilde yapıldı. Yapılan bu çalışma özel sektörün önünü kapatan bir anlayış değil, hatta ve hatta özel sektörün önünü açan, onlara vizyon koyan bir proje oldu. Kredi ve Yurtlar Kurumumuzun değerli başkanı şunu ifade etti; "Özel sektör kurumsal kapasitesini artırıp modern çağın gerektirdiği şekilde yurt yaptığında biz her zaman varız. Yeter ki öğrencimiz olsun yeter ki bu nitelikte ki yurtlar hayata geçsin. Biz her hal ve şartta bunları destekliyoruz" ifadelerini kullandı" diye konuştu.

KYK İnşaat Emlak Daire Başkanı Erkan Ünaloğlu ise Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nden mezun olduğunu ifade ederek, "Okuluma, bulunduğum yere sayın valimizin desteği ile böyle bir yurt kazandırmaktan dolayı çok mutluyum. Sivas Valiliği İl Özel İdaresi gerçekten başka illerde örneği görülmemiş şekilde bir çalışma yürüttü. Bugün itibariyle de bu yurdu kurumum adına teslim almaktan dolayı çok mutluyum. İyi ki Sivaslıyım iyi ki siz bize böyle bir yurt kazandırdınız. Bu yurdun o bölgeyi daha da canlandıracağını düşünüyorum. Hızlı trenle birlikte de 10 bin kişilik yurdumuzu ve üniversitemizi hızlı bir şekilde büyüteceğini düşünüyorum" dedi.

Konuşmaların ardından protokoller imzalanarak yurtlar KYK Genel Müdürlüğüne devredildi.

FOTOĞRAFLI

10 bin kişilik yurt, protokolle KYK'ya devredildi

10 bin kişilik yurt, protokolle KYK'ya devredildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.