pendik escort bayan
ak

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü'ne Doğru

09.12.2017 - 08:43, Güncelleme: 09.12.2017 - 08:43
 

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü'ne Doğru

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, "10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü" dolayısıyla mesaj yayımladı.Gül, mesajında, insan haklarının dünya üzerinde...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, "10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü" dolayısıyla mesaj yayımladı.Gül, mesajında, insan haklarının dünya üzerinde yaşayan tüm insanların ve sosyal yaşamın en önemli değerlerinden biri olduğunu belirtti.Bu hakların çeşitli ulusal ve uluslararası belgelerin yanı sıra hukuk devleti düzenlenmesinin bir gereği olarak da yasalarla güvence altına alındığını aktaran Gül, "Türkiye Cumhuriyeti anayasasının ikinci maddesine göre, Türkiye Cumhuriyeti, insan haklarına saygılı, demokratik, laik, sosyal bir hukuk devletidir. Bu özelliklerin, Türkiye Cumhuriyeti'nin değiştirilemeyecek nitelikleri arasında sayılması ve anayasa ile güvence altına alınması insan hakları kavramının taşıdığı önem ve önceliği ifade etmektedir." açıklamasında bulundu.Gül, Türkiye'de insan hakları standartlarının en yüksek düzeye getirilmesi amacıyla son yıllarda birçok önemli adım atıldığını vurgulayarak, şunları kaydetti:"İlimizde de insan haklarının korunması ve geliştirilmesi yönünde çeşitli düzenlemeler yapılmakta ve önlemler alınmaktadır. Valiliğimizin öncelikli hedeflerinden biri olarak vatandaş odaklı kamu hizmeti anlayışının yerleştirilmesidir. İnsan hakları bilincinin yerleşmesinde bireylerin ve sivil toplum kuruluşlarının da devletle birlikte çaba harcaması, her kişi ve kurumun bu konuda sorumluluk hissetmesi gerekmektedir. Valiliğimiz bu kapsamda sivil toplum kuruluşlarıyla her türlü işbirliğine ve desteğe hazırdır."
SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, "10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü" dolayısıyla mesaj yayımladı.Gül, mesajında, insan haklarının dünya üzerinde...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, "10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü" dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gül, mesajında, insan haklarının dünya üzerinde yaşayan tüm insanların ve sosyal yaşamın en önemli değerlerinden biri olduğunu belirtti.

Bu hakların çeşitli ulusal ve uluslararası belgelerin yanı sıra hukuk devleti düzenlenmesinin bir gereği olarak da yasalarla güvence altına alındığını aktaran Gül, "Türkiye Cumhuriyeti anayasasının ikinci maddesine göre, Türkiye Cumhuriyeti, insan haklarına saygılı, demokratik, laik, sosyal bir hukuk devletidir. Bu özelliklerin, Türkiye Cumhuriyeti'nin değiştirilemeyecek nitelikleri arasında sayılması ve anayasa ile güvence altına alınması insan hakları kavramının taşıdığı önem ve önceliği ifade etmektedir." açıklamasında bulundu.

Gül, Türkiye'de insan hakları standartlarının en yüksek düzeye getirilmesi amacıyla son yıllarda birçok önemli adım atıldığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"İlimizde de insan haklarının korunması ve geliştirilmesi yönünde çeşitli düzenlemeler yapılmakta ve önlemler alınmaktadır. Valiliğimizin öncelikli hedeflerinden biri olarak vatandaş odaklı kamu hizmeti anlayışının yerleştirilmesidir. İnsan hakları bilincinin yerleşmesinde bireylerin ve sivil toplum kuruluşlarının da devletle birlikte çaba harcaması, her kişi ve kurumun bu konuda sorumluluk hissetmesi gerekmektedir. Valiliğimiz bu kapsamda sivil toplum kuruluşlarıyla her türlü işbirliğine ve desteğe hazırdır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.