pendik escort bayan
ak

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü

10.12.2017 - 16:48, Güncelleme: 10.12.2017 - 16:48
 

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu:- "Adaletsizliğe uğrayan ve hakları ihlal edilen tüm vatandaşlarımın daima yanında olacağıma söz veriyorum"

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, adaletsizliğe uğrayan ve hakları ihlal edilen tüm vatandaşların daima yanında olacağını kaydetti.Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla paylaşımda bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu, "İnsan haklarının ihlal edilmediği barış ve huzur dolu bir dünya dileğiyle, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü'nü kutluyor, adaletsizliğe uğrayan ve hakları ihlal edilen tüm vatandaşlarımın daima yanında olacağıma söz veriyorum." ifadelerini kullandı.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu:- "Adaletsizliğe uğrayan ve hakları ihlal edilen tüm vatandaşlarımın daima yanında olacağıma söz veriyorum"

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, adaletsizliğe uğrayan ve hakları ihlal edilen tüm vatandaşların daima yanında olacağını kaydetti.

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla paylaşımda bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu, "İnsan haklarının ihlal edilmediği barış ve huzur dolu bir dünya dileğiyle, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü'nü kutluyor, adaletsizliğe uğrayan ve hakları ihlal edilen tüm vatandaşlarımın daima yanında olacağıma söz veriyorum." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.