pendik escort bayan
ak

"1 Mayıs Tatilinde" Antalya Ve Ukrayna'ya Uçuyoruz

Spor 26.04.2018 - 11:13, Güncelleme: 26.04.2018 - 11:13
 

"1 Mayıs Tatilinde" Antalya Ve Ukrayna'ya Uçuyoruz

Enuygun.com'un verilerine göre 2018'in ilk uzun tatilinin (1 Mayıs) bu yılki popüler rotaları yurt içinde Antalya, yurt dışında ise Ukrayna olarak belirlendi

İSTANBUL (AA) - Enuygun.com'un verilerine göre, 1 Mayıs tatilinin bu yılki popüler rotaları yurt içinde Antalya, yurt dışında Ukrayna oldu.Şirketten yapılan açıklamaya göre, 1 Mayıs tatilinin bu yılki popüler rotaları yurt içinde Antalya, yurt dışında ise Ukrayna. Enuygun.com'un verilerine göre tatilciler yurt içinde Antalya'yı, yurt dışında da Lviv, Kiev, Düsseldorf ve Paris gibi şehirleri tercih etti. Siteden alınan biletlerin çoğunluğu son bir hafta içinde ve mobil cihazlardan satın alındı. Pazartesi günü bir gün izin alarak hafta sonu ile birlikte dört günlük tatil yapabilme olanağının doğması da biletlere olan talebi artırdı. Açıklamada görüşlerine yer verilen Enuygun.com'un Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu, Antalya'da mayısta otel fiyatları yaz aylarına göre çok daha uygun olduğunu belirterek, "Hava sıcaklıkları da yüksek, denize girilebilir. Şehirde otellerin pek çoğunda ısıtmalı açık havuz bulunuyor. Üstelik çocuklu aileler için de eğlenceli ve konforlu otel seçenekleri hayli fazla. Bu nedenle Antalya, bu yıl çok rağbet gördü. Yurt içi bilet satışlarında Antalya'yı İzmir, İstanbul, Ankara, Adana, Bodrum ve Trabzon izliyor." değerlendirmesinde bulundu.Hacıbayramoğlu, 1 Mayıs tatili için yurt dışı bilet satışlarında ise ilk sıraları vizesiz hatta pasaportsuz da gidilebilen Ukrayna şehirlerinin aldığının bilgisini vererek, Ukrayna'ya kimlikle gitme olanağı doğduktan sonra ülkenin Türk turistler tarafından büyük ilgi gördüğünü vurguladı.1 Mayıs tatili döneminde yurt dışı bilet satışlarında ilk sıraları Ukrayna'nın Lviv, Kiev ve Almanya’nın Düsseldorf şehirlerinin aldığını ifade eden Hacıbayramoğlu, "Yurt dışı rotalarda en fazla uçulan diğer şehirler ise Paris, Berlin, Bakü ve Londra. Uçak bileti satışlarında yurt dışını tercih edenlerin daha çok yalnız seyahat edenler olması da dikkat çekiyor." açıklamasını yaptı. 1 Mayıs tatili için bilet satın alanların yaklaşık yüzde 70'i mobil cihazları tercih etti. Mobil cihazlarda ilk sırada iPhone geliyor. Tatil için bilet satın alanların yüzde 52'si erkek, yüzde 48'i kadın. 1 Mayıs tatili için gidiş biletinde en çok 27 Nisan akşamı saat 19:00'dan sonraki uçuşlar seçildi. Dönüş biletlerinde de yine 1 Mayıs akşamı saat 19:30'dan sonraki uçuşlar tercih edildi. Tatil için satılan biletlerin büyük çoğunluğu da son hafta alındı.
Enuygun.com'un verilerine göre 2018'in ilk uzun tatilinin (1 Mayıs) bu yılki popüler rotaları yurt içinde Antalya, yurt dışında ise Ukrayna olarak belirlendi

İSTANBUL (AA) - Enuygun.com'un verilerine göre, 1 Mayıs tatilinin bu yılki popüler rotaları yurt içinde Antalya, yurt dışında Ukrayna oldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 1 Mayıs tatilinin bu yılki popüler rotaları yurt içinde Antalya, yurt dışında ise Ukrayna.

Enuygun.com'un verilerine göre tatilciler yurt içinde Antalya'yı, yurt dışında da Lviv, Kiev, Düsseldorf ve Paris gibi şehirleri tercih etti.

Siteden alınan biletlerin çoğunluğu son bir hafta içinde ve mobil cihazlardan satın alındı. Pazartesi günü bir gün izin alarak hafta sonu ile birlikte dört günlük tatil yapabilme olanağının doğması da biletlere olan talebi artırdı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Enuygun.com'un Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu, Antalya'da mayısta otel fiyatları yaz aylarına göre çok daha uygun olduğunu belirterek, "Hava sıcaklıkları da yüksek, denize girilebilir. Şehirde otellerin pek çoğunda ısıtmalı açık havuz bulunuyor. Üstelik çocuklu aileler için de eğlenceli ve konforlu otel seçenekleri hayli fazla. Bu nedenle Antalya, bu yıl çok rağbet gördü. Yurt içi bilet satışlarında Antalya'yı İzmir, İstanbul, Ankara, Adana, Bodrum ve Trabzon izliyor." değerlendirmesinde bulundu.

Hacıbayramoğlu, 1 Mayıs tatili için yurt dışı bilet satışlarında ise ilk sıraları vizesiz hatta pasaportsuz da gidilebilen Ukrayna şehirlerinin aldığının bilgisini vererek, Ukrayna'ya kimlikle gitme olanağı doğduktan sonra ülkenin Türk turistler tarafından büyük ilgi gördüğünü vurguladı.

1 Mayıs tatili döneminde yurt dışı bilet satışlarında ilk sıraları Ukrayna'nın Lviv, Kiev ve Almanya’nın Düsseldorf şehirlerinin aldığını ifade eden Hacıbayramoğlu, "Yurt dışı rotalarda en fazla uçulan diğer şehirler ise Paris, Berlin, Bakü ve Londra. Uçak bileti satışlarında yurt dışını tercih edenlerin daha çok yalnız seyahat edenler olması da dikkat çekiyor." açıklamasını yaptı.

1 Mayıs tatili için bilet satın alanların yaklaşık yüzde 70'i mobil cihazları tercih etti. Mobil cihazlarda ilk sırada iPhone geliyor. Tatil için bilet satın alanların yüzde 52'si erkek, yüzde 48'i kadın. 1 Mayıs tatili için gidiş biletinde en çok 27 Nisan akşamı saat 19:00'dan sonraki uçuşlar seçildi. Dönüş biletlerinde de yine 1 Mayıs akşamı saat 19:30'dan sonraki uçuşlar tercih edildi. Tatil için satılan biletlerin büyük çoğunluğu da son hafta alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.