pendik escort bayan
ak

1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü

01.05.2018 - 11:28, Güncelleme: 01.05.2018 - 11:28
 

1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü

ÇANKIRI (AA) - Kamu-Sen Çankırı İl Temsilcisi İsmail Ayhan, "1 Mayıs’ın emeğinden başka sermayesi olmayan çalışan, işsiz, yoksul, esnaf ve ev hanımlarının...

ÇANKIRI (AA) - Kamu-Sen Çankırı İl Temsilcisi İsmail Ayhan, "1 Mayıs’ın emeğinden başka sermayesi olmayan çalışan, işsiz, yoksul, esnaf ve ev hanımlarının bir araya gelerek haksızlıklar karşısında seslerini yükselttiği ve güç birliği yaptığı gün olması gerektiğine inanıyoruz." ifadelerini kullandı.Ayhan, yaptığı yazılı açıklamada, bütün çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı.Kamu görevlilerinin hak ve menfaatlerinin korunması ve geliştirilmesi için mücadele ettiklerini belirten Ayhan, "Türkiye Kamu-Sen olarak mücadelemizin, devletimizin kuruluş felsefesine uygun bir biçimde, muasır medeniyet seviyesine ulaşmak için olduğunu özellikle vurgulamak isterim." ifadelerini kullandı.1 Mayıs'ın kendileri için taşıdığı anlamın büyük olduğunu ifade eden Ayhan, şunları kaydetti:"Haksız kazanç ve yersiz zenginleşmenin sonucunda açlık ve yoksulluk tehlikesiyle baş başa kalan ve çalıştığı halde geçimini sağlayamayan bir toplum ortaya çıkar. Kimsenin emeğinin sömürülmesine göz yumamayız. Bu noktada ortak çıkarlarımızı korumak için bir araya gelerek, güç birliği yapmamız zorunlu hale gelir. Biz sendikacılığı maaş pazarlığından çok, haksızlığa karşı verilen mücadelenin bir aracı olarak görüyoruz. Bu nedenledir ki 1 Mayıs’ın emeğinden başka sermayesi olmayan çalışan, işsiz, yoksul, esnaf ve ev hanımlarının bir araya gelerek haksızlıklar karşısında seslerini yükselttiği ve güç birliği yaptığı gün olması gerektiğine inanıyoruz."
ÇANKIRI (AA) - Kamu-Sen Çankırı İl Temsilcisi İsmail Ayhan, "1 Mayıs’ın emeğinden başka sermayesi olmayan çalışan, işsiz, yoksul, esnaf ve ev hanımlarının...

ÇANKIRI (AA) - Kamu-Sen Çankırı İl Temsilcisi İsmail Ayhan, "1 Mayıs’ın emeğinden başka sermayesi olmayan çalışan, işsiz, yoksul, esnaf ve ev hanımlarının bir araya gelerek haksızlıklar karşısında seslerini yükselttiği ve güç birliği yaptığı gün olması gerektiğine inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Ayhan, yaptığı yazılı açıklamada, bütün çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı.

Kamu görevlilerinin hak ve menfaatlerinin korunması ve geliştirilmesi için mücadele ettiklerini belirten Ayhan, "Türkiye Kamu-Sen olarak mücadelemizin, devletimizin kuruluş felsefesine uygun bir biçimde, muasır medeniyet seviyesine ulaşmak için olduğunu özellikle vurgulamak isterim." ifadelerini kullandı.

1 Mayıs'ın kendileri için taşıdığı anlamın büyük olduğunu ifade eden Ayhan, şunları kaydetti:

"Haksız kazanç ve yersiz zenginleşmenin sonucunda açlık ve yoksulluk tehlikesiyle baş başa kalan ve çalıştığı halde geçimini sağlayamayan bir toplum ortaya çıkar. Kimsenin emeğinin sömürülmesine göz yumamayız. Bu noktada ortak çıkarlarımızı korumak için bir araya gelerek, güç birliği yapmamız zorunlu hale gelir. Biz sendikacılığı maaş pazarlığından çok, haksızlığa karşı verilen mücadelenin bir aracı olarak görüyoruz. Bu nedenledir ki 1 Mayıs’ın emeğinden başka sermayesi olmayan çalışan, işsiz, yoksul, esnaf ve ev hanımlarının bir araya gelerek haksızlıklar karşısında seslerini yükselttiği ve güç birliği yaptığı gün olması gerektiğine inanıyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.