pendik escort bayan
ak

1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü

01.05.2018 - 09:48, Güncelleme: 01.05.2018 - 09:48
 

1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Öztürk, mesajında, Türkiye'nin...

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Öztürk, mesajında, Türkiye'nin gücünü, çalışan, üreten kesimden aldığını ve Türkiye'nin refah düzeyinin üretenler sayesinde yükseldiğini belirtti. Türkiye'nin refahına hizmet eden emek sahiplerinin haklarının geliştirilmesi ve yaşam şartlarının iyileştirilmesinin temel hedefleri olduğunu dile getiren Öztürk, şunları kaydetti:"Bugün dünyanın en büyük 16 ekonomisi arasına girebildiysek bu başarı, fabrikalarımızda, maden ocaklarımızda, tersanelerimizde, tarlalarımızda ve hizmet sektöründe gecesini gündüzüne katarak, alın teri döken çalışanlarımız sayesindedir. Emekçilerimizin beklentilerinin ve taleplerinin karşılanması, sorunlarına çözüm üretilmesi ülkemizdeki huzur ve istikrarın temel unsurlarından biridir. Bu anlayışla çalışma hayatında en ileri standartlara ulaşmak için önemli adımlar atan hükümetimiz, tek sermayesi, el emeği, kol ve beyin gücü olan çalışanlarımızın alın terinin kutsallığına olan inançla 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü 2009 yılında resmi tatil ilan ettik. Bu anlamlı günün tüm emekçilerin hak ve taleplerinin ele alındığı, gündeme taşındığı bir gün olması temennisiyle, ülkemizin üreten ve paylaşan yüzü, gurur kaynağımız tüm çalışanlarımızın gününü kutluyorum."
KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Öztürk, mesajında, Türkiye'nin...

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Öztürk, mesajında, Türkiye'nin gücünü, çalışan, üreten kesimden aldığını ve Türkiye'nin refah düzeyinin üretenler sayesinde yükseldiğini belirtti.

Türkiye'nin refahına hizmet eden emek sahiplerinin haklarının geliştirilmesi ve yaşam şartlarının iyileştirilmesinin temel hedefleri olduğunu dile getiren Öztürk, şunları kaydetti:

"Bugün dünyanın en büyük 16 ekonomisi arasına girebildiysek bu başarı, fabrikalarımızda, maden ocaklarımızda, tersanelerimizde, tarlalarımızda ve hizmet sektöründe gecesini gündüzüne katarak, alın teri döken çalışanlarımız sayesindedir. Emekçilerimizin beklentilerinin ve taleplerinin karşılanması, sorunlarına çözüm üretilmesi ülkemizdeki huzur ve istikrarın temel unsurlarından biridir. Bu anlayışla çalışma hayatında en ileri standartlara ulaşmak için önemli adımlar atan hükümetimiz, tek sermayesi, el emeği, kol ve beyin gücü olan çalışanlarımızın alın terinin kutsallığına olan inançla 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü 2009 yılında resmi tatil ilan ettik. Bu anlamlı günün tüm emekçilerin hak ve taleplerinin ele alındığı, gündeme taşındığı bir gün olması temennisiyle, ülkemizin üreten ve paylaşan yüzü, gurur kaynağımız tüm çalışanlarımızın gününü kutluyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.