pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü

01.05.2017 - 10:38, Güncelleme: 01.05.2017 - 10:38
 

1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Duruay, mesajında, 1 Mayıs’ın,...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Duruay, mesajında, 1 Mayıs’ın, 2008 yılında "Emek ve Dayanışma Günü", 2009 yılında ise resmi tatil ilan edildiğini hatırlattı. 1 Mayıs’ın, resmi tatil ilan edilerek işçi ve emekçi çalışanlarına bayram olarak armağan edildiğini vurgulayan Duruay, şunları kaydetti: "İşçi ve emekçilerimizin çalışma şartlarının iyileştirilmesi ve haklarına sahip çıkılması bizlerin her zaman öncelikli konuları arasında yer almıştır. Peygamber Efendimiz'in, 'İşçinin ücretini alnının teri kurumadan veriniz' hadis-i şerifini en temel ilkemiz kabul ederek, çalışanlarımızın hakkını vermeliyiz. Bu vesileyle bütün çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum."
ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Duruay, mesajında, 1 Mayıs’ın,...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Duruay, mesajında, 1 Mayıs’ın, 2008 yılında "Emek ve Dayanışma Günü", 2009 yılında ise resmi tatil ilan edildiğini hatırlattı.

1 Mayıs’ın, resmi tatil ilan edilerek işçi ve emekçi çalışanlarına bayram olarak armağan edildiğini vurgulayan Duruay, şunları kaydetti:

"İşçi ve emekçilerimizin çalışma şartlarının iyileştirilmesi ve haklarına sahip çıkılması bizlerin her zaman öncelikli konuları arasında yer almıştır. Peygamber Efendimiz'in, 'İşçinin ücretini alnının teri kurumadan veriniz' hadis-i şerifini en temel ilkemiz kabul ederek, çalışanlarımızın hakkını vermeliyiz. Bu vesileyle bütün çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.