pendik escort bayan
ak

1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü

30.04.2017 - 17:08, Güncelleme: 30.04.2017 - 17:08
 

1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü

AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin, mesaj yayımladı

SİVAS (AA) - AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün, çalışanların sorunlarının dile getirilmesine ve çözüm yollarına ışık tutulmasına vesile olmasını temenni etti. Şahin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, emeği, alın teri ve üretimiyle ülke için değer üreten bütün çalışanların, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladığını belirtti. Bu günün provokasyonlardan uzak, şenlik havasında geçmesini ve düzenlenecek etkinliklerin barış, kardeşlik ve dayanışmanın güçlenmesine vesile olmasını dileyen Şahin, şunları kaydetti:"Emekleri ve alın terleriyle ülkemizin refah düzeyinin yükselmesinde büyük pay sahibi olan çalışanların üretimden gelen güçlerini kullanarak haklarını ararken tüm toplumun desteğini almaya, birlik ve beraberlik içinde sürdürülecek çalışmalara öncülük etmeye de özen göstereceklerine inanıyorum. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün, çalışanların sorunlarının dile getirilmesine ve çözüm yollarına ışık tutulmasına vesile olmasını temenni ediyorum."
AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin, mesaj yayımladı

SİVAS (AA) - AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün, çalışanların sorunlarının dile getirilmesine ve çözüm yollarına ışık tutulmasına vesile olmasını temenni etti.

Şahin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, emeği, alın teri ve üretimiyle ülke için değer üreten bütün çalışanların, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladığını belirtti.

Bu günün provokasyonlardan uzak, şenlik havasında geçmesini ve düzenlenecek etkinliklerin barış, kardeşlik ve dayanışmanın güçlenmesine vesile olmasını dileyen Şahin, şunları kaydetti:

"Emekleri ve alın terleriyle ülkemizin refah düzeyinin yükselmesinde büyük pay sahibi olan çalışanların üretimden gelen güçlerini kullanarak haklarını ararken tüm toplumun desteğini almaya, birlik ve beraberlik içinde sürdürülecek çalışmalara öncülük etmeye de özen göstereceklerine inanıyorum. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün, çalışanların sorunlarının dile getirilmesine ve çözüm yollarına ışık tutulmasına vesile olmasını temenni ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.